Неверојатно – Судија постигна гол на фудбалски меч во Холандија

Неверојатна ситуација ни доаѓа од фудбалските терени во Холандија, а во прашање е една од ниските лиги „Дерде дивизија“. Во најсилната аматерска фудбалска лига во Холандија, се сретнаа Харкмес Бојс и ХСВ Хоек.

Домаќините триумфираа со 4-2, а еден од четирите гола не го постигна ниту еден од фудбалерите на Харкмес, туку судијата на натпреварот. Тој се најде во непосредна близина на голот на Хоек, кога топката го погоди во ногата и се одби во голот.

Google Introduces Self-Driving Bicycle In The Netherlands

Google Introduces Self-Driving Bicycle In The Netherlands

Google is introducing the Google Self Driving Bicycle in Amsterdam, the world’s premier cycling city. The Dutch cycle more than any other nation in the world, almost 900 kilometres per year per person, amounting to over 15 billion kilometres annually. The self-driving bicycle enables safe navigation through the city for Amsterdam residents, and furthers Google’s ambition to improve urban mobility with technology. Google Netherlands takes enormous pride in the fact that a Dutch team worked on this innovation that will have great impact in their home country. Watch the promotional video below.

Source:theinspirationroom.com