Skip to content
Advertisements

Tag: Shows

Упс! Си го местеше фустанот среде емисија во живо, па откри премногу пред камерите

Лилијан Асебо е една од кандидатките на норвешката верзија од шоуто „Танц со ѕвездите“. Откако со својот партнер Ерик Фолестад одиграа заводливо танго, 24-годишната Лилијан со еден невнимателен потег уште […]

И испаднаа градите среде емисија а водителката си продолжи да зборува како ништо да не се случило (ВИДЕО)

Речиси секојдневен тренд стана на некоја водителка да ѝ излезат градите додека емисијата се емитува во живо (случајно или не). Во продолжение, можете да го видите најновиот испад. Обично се […]

Glass Harp Duo – TV Show

GlassDuo was founded by Anna and Arkadiusz Szafraniec from Poland. Some time ago, being charmed with the sound of musical glasses, they abandoned their places in the symphony orchestra in […]

Red Hot Chili Peppers Carpool Karaoke

Red Hot Chili Peppers Carpool Karaoke Red Hot Chili Peppers were the latest artists to cram in James Corden’s vehicle to help the Late Late Show host get to work on […]