Барак Обама на децата во Националната детска болница во Вашингтон им донесе подароци

Поранешниот претседател на САД, Барак Обама во нова улога за Божиќ. Вчера тој на децата во Националната детска болница во Вашингтон им донесе подароци.

ВИДЕО: Обама се сети дека го заборавил телефонот па со трчање се врати по него

Obama Turns Around After Realizing That He Forgot Something

Дека се уште актуелниот американски претседател Барак Обама е само обичен смртник докажува ова видео, кое ја покажува неговата реакција во ситуација кога сфатил дека си го заборавил мобилниот телефон.

Повеќето луѓе очекуваат дека Обама е професионалец кој никогаш ништо не заборава и се држи под контрола. Но дека не е баш така покажа и видеото на кое Обама се заврте за 180 степени и со трчање се врати дома по телефонот.

Од белата куќа на прашањето на медиумите зошто Обама се вратил во куќата одговорија дека „заборавил нешто бидејќи е човечко суштество како и сите останати“. Потоа медиумите се ангажирале и дознале дека Обама се вратил по својот телефон.

Извор: http://www.libertas.mk