Skip to content
Advertisements

Tag: Macedonia

Музичар од Перу отпеа песна за Македонија!

Музичарот Валентино Микле (ДеВаско) изминатото лето пет месеци крстосувал низ Балканот и Источна Европа, а меѓу многуте дестинации во неговиот распоред била и Македонија. Тој за време на престојот тука […]