Огнен Врањеш објави голи фотографии од Јелена Карлеуша

Погледнете како изгледал првиот настап на Јелена Карлеуша

Јелена Карлеуша својот прв албум “Ogledalce” го објавила во 1995 година кога имала 17 години. Таа на својот FB профил објави снимка од својот прв јавен настап:

Јелена Карлеуша ја загреа атмосферата во студиото на снимањето на првата емисија на “Ѕвездите На Гранд”

Јелена Карлеуша е секогаш подготвен за добра забава, а дека забавата е дел од нејзиниот живот ни покажа и на  вчерашната снимање на шоуто “Ѕвездите на Гранд” кога атмосферата во студиото ја доведе до точка на вриење.

Таа покажа како е кога ќе ве понесе ритамот, и заигра во текот на настапот на еден од натпреварувачите кој ја пееше “Температура” од Саша Ковачевиќ.

Jelena Karleusa ja zagrea atmosferata vo studioto