(ВИДЕО) Клинтон и “фрли око“ на Иванка Трамп, Хилари го “стрела со поглед“

По инаугурацијата на Доналд Трамп, на социјалните мрежи се појави интересно видео на кое може да се забележи како Хилари Клинтон го нављудува својот сопруг, Бил Клинтон, како наводно се загледува во Иванка Трамп.

Екс претседателот на САД, неколку секунди со занес одмеруваше некоја личност, на што Хилари Клинтон се сврти кон него и незадоволно реагираше.

Bill Clinton caught staring at Ivanka Trump

Advertisements

Elizabeth Warren Joins Hillary Clinton on Campaign Trail

In the United States, Massachusetts senator and progressive favorite Elizabeth Warren joined Democratic presidential candidate Hillary Clinton on the campaign trail Monday. On stage with Clinton in Cincinnati, Ohio, Warren took aim at Clinton’s Republican rival, Donald Trump.

Sen. Elizabeth Warren: “Donald Trump calls African Americans ‘thugs,’ Muslims ‘terrorists,’ Latinos ‘rapists’ and ‘criminals,’ and women ‘bimbos.’ Hillary Clinton believes that racism, hatred, injustice and bigotry have no place in our country. She fights for us. She fights for us, and we will fight for Hillary Clinton. She fights for us. Please join me in welcoming to the stage our next president, Hillary Clinton.”

Source:www.democracynow.org