Бизарен „меч“ во Јапонија – Сап загуби од мечката, но не загина

Иако не ја оправдаа најавата дека ММА фајтерот Боб Сап ќе се бори со мечка, јапонските организатори направија бизарен „меч“ за Нова Година. Сап пред „мечот“ имаше низа од 14 порази.

Меѓу Сап и гризли мечката беше поставена преграда, а двајцата требаа да се истуркаат до целта. На крајот мечката победи и дури ја сруши преградата меѓу нив. Навистина бизарно.

ВИДЕО: Кичевчани очи во очи со мечка!

Месецов на Илинска Планина, група кичевчани биле соочени со несекојдневно искуство.

За време на нивната прошетка во природа се појавила кафеава мечка со која се нашле буквално очи во очи.

kicevcani ovi vo oci so mecka