90 СЕКУНДИ С3Е3 | ИНСПЕКТОР ТОМЕ ОД “ПРЕСПАВ”

[ сезона 03, епизода 03 ] „90 SECONDS“ е емисија во која еден гостин одговара на брзо поставени забавни прашања и има 90 секунди за истите. 🕐