Снимено апсењето на Асанж во Лондон

Погледнете го апсењето на основачот на Викиликс, Џулијан Асанж.

Британската полиција денеска соопшти дека го уапсила основачот на Викиликс, Џулијан Асанж. Асанж бил уапсен откако ја напуштил зградата на Еквадорската амбасада во Лондон, каде престојуваше изминативе седум години.

Advertisements