Љупчо Палевски …ТОА ШТО ГО ПРАВИ МИЦКОСКИ Е НОРАМАЛНО ЗА ЕДНО УМНО ДЕТЕ, ПЕТКАШ КОГА ЌЕ СОЗРЕЕ И ЌЕ ДОБИЕ ВЛАСТ И ПАРИ…