НИКОЛОВСКИ И ЈАНУШЕВ СЕ ИСПОКАРАА ВО ТОП ТЕМА, ВОДИТЕЛКАТА МОРАШЕ ДА БАРА РЕКЛАМИ ЗА ДА СЕ СМИРАТ…