Генерал Ангелов го “дупи” Јанко Илковски …НЕМАШ ФАЦА ДА РАБОТИШ КАКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ВО ИРАК…

Јанко Илкоски…ТРИК НА ВЛАДАТА ЗА ЦЕНЗУС НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ…

Јанко Илкоски…ТРИК НА ВЛАДАТА ЗА ЦЕНЗУС НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ…
7 МАЈ БЕШЕ РАБОТЕН ЗА ДА НЕ СИ СПОЈАТ ГРАЃАНИТЕ И ДА ЗАМИНАТ НА ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД