Заев од Чаир …ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ ГО ДОНЕЛ АХМЕТИ… МАЛО СУТРА… КАКО МАЧЕНЦЕ МОЛЧЕШЕ ПОКРАЈ ГРУЕВСКИ…

Заев од Чаир …ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ ГО ДОНЕЛ АХМЕТИ… МАЛО СУТРА… КАКО МАЧЕНЦЕ МОЛЧЕШЕ ПОКРАЈ ГРУЕВСКИ…

Како е пукано во продавачка во маркет во Скопје

Денеска попладне во скопската населба Чаир беше нападната и беше пукано во пробавачка во маркет. на една од безбедносните камери се гледа како напаѓачот прво ја турка жената, а потоа со пиштол и пука во нога.