ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КОНЧЕ И ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ СЕ ИСПОКАРАА НА УЛИЦА…

ТИ НЕ СИ НИ ЗА СЕЛСКИ ПОЉАК А НЕ ПА ЗА МИНИСТЕР…

 

Прашање до министерот Трипуновски од ДПМНЕ: Дали имаш 5 пари извадено од земјоделие? Дали си работел земјоделие?