Tag Archives: Фчерашни Новости

Ексклузивно: Што точно се случуваше во Собранието!

Advertisements

Убавиот, Среќниот и Третиот

Advertisements

Фчерашни новости С3 Епизода 10

Advertisements

Фчерашни новости С3 Епизода 8

Advertisements

Пратеникот Павле Богоевски во Фчерашни новости тераше мајтап на своја сметка

Пратеникот Павле Богоевски беше дел од скеч на емисијата Фчерашни новости каде тераше мајтап на своја сметка, за неодамнешното негласањето на мерките за подобрување на човековите права.

– Тоа беше техничка грешка. Имаше доволен број пратеници за гласање, но пратениците од мнозинството, можеби дека беше прва точка, беа дефокусирани па не гласаа. Инаку имаше доволно пратениците да бидат изгласани препораките на омбудсманот – изјави тогаш Тунтев.

Advertisements

Фчерашни новости С3 Епизода 7

Advertisements

Фчерашни новости С3 Епизода 4

Advertisements
« Older Entries