ФИЛИП ПЕТРОВСКИ – НЕ МИ Е ЈАСНО ЗОШТО ВМРО НЕ ВОДИ СО 200 000 ГЛАСОВИ

Advertisements

Политика | ВИДЕО: Филип Петровски нервозно го турна микрофонот на прашањето за двојазичноста

Од видеото на НОВА погледнете како реагираше Филип Петровски на прашањето за двојазичноста при влегување во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ вечерва.