Петров …ИЗМИНАТИТЕ ДВЕ ГОДИНИ ГИ РЕШИВМЕ НАЈТЕШКИТЕ ПРАШАЊА, А СЕГА ВЕДНАШ ПО ИЗБОРИТЕ ЌЕ ДОНЕСЕМЕ ПРАВДА, РЕД И ДИСЦИПЛИНА…

Мицкоски се налути што постојано му го спмонуваат Груевски

Мицковски побара од Горазд Чомовски да не го прашува за Груевски, туку да направи интервју лично со него, тој му врати „не правам интервју со криминалец“