Павле Богоевски во Топ Тема

Павле Богоевски во Топ Тема
– “Македонија е унитарна држава, таква и ќе остане”
– “Македонија ќе остане двојазична колку што е сега”
– “Јазикот не ни е под закана”
– “Слободата на Никола Груевски и злосторничкото здружување е под закана и тука треба да бидеме реални”

Топ Тема На Ваша Страна (06.03.2017) Борис Дамовски / Богдан Илиевски vs Павле Богоевски / Бојан Маричиќ – невидена караница во “Топ Тема” “Ќосиња, тепани новинари, унитарност …”