Skip to content
Advertisements

Tag: Телевизија 24

Интервју со хирургот кој ја изврши првата операција за промена на полот во Македонија

Во студиото на Телевизија 24 гостин беше професор др. Мирослав Ѓорѓевиќ кој ја изврши првата операција за промена на полот во Македонија во болницата „Аџибадем систина“. Тој објаснува дека во […]