Министерот за правда Саљији поднесе оставка поради случајот со малиот Алмир

Министерот за правда Билен Саљији поднесе оставка на функцијата, заради разнишаната доверба во судството по преквалификацијата на делото во случајот со четиригодишното дете Алмир Алиу