(Ексклузивно) Новинар на ТВ 21 однесе жителка на Тимјаник и ја запозна со децата против кои протестираше

Advertisements

Пред Жбогар „се скараа“ кој да го чисти Пелистер

 

Министерот за животна средина, Садула Дураку и градоначалничката на Битола, Наташа Петровска, си разменија „обвинувања“ пред амбасадорот на Европската унија, Самуел Жбогар околу тоа кој е надлежен да го чисти Пелистер и воопшто ѓубрето во општината…