Талат Џафери ја запеа “Засвирете Ми Чалгии”?

Се појави видео на Facebook, на FB страната на almakos на кое се гледа Талат Џафери (на него личи) распеан со расположено друштво, најверојатно на некоја приватна забава.

Advertisements