Генерал Ангелов го “дупи” Јанко Илковски …НЕМАШ ФАЦА ДА РАБОТИШ КАКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ВО ИРАК…

Момировски: Седите во Влада заедно со ДУИ | Стојанче: Учам од ВМРО-ДПМНЕ, 11 години беа во љубов…

Стојанче во контранапад…
Момировски: Седите во Влада заедно со ДУИ.
Стојанче: Учам од ВМРО-ДПМНЕ, 11 години беа во љубов, ги амнестираа хашките случаи…

Стојанче Ангелов кршеше ќерамиди со глава

Стојанче Ангелов, поранешен полициски генерал, учесник во воениот конфликт 2001, претседател на ,,Достоинство“, сега вработен во М-НАВ, се пофали на ФБ дека на твитерџиска манифестација скршил ќерамиди со глава.

,,На барање на дел од твитер заедницата на вчерашното доделување на ,,Твитер награди“ скршив две ќерамиди, овојпат со глава. Целото видео од мојот настап, во текот на денот“-најави Ангелов.