Tag Archives: Србија

Триесет тинејџери од Србија отпатуваа во Русија за да присуствуваат на Меѓународниот воен патриотски младински камп

Advertisements

Претседателката на српскиот Парламент, Маја Гојковиќ, навредена од обраќањето на пратеничка кон неа, во солзи го напуши своето место.

Пратеничката од  ДС, Александра Јерков, ја обвини дека врши дискриминација кон лице со инвалидет, пратеничката Љупка Михајловска и не и дава збор.

Дачиќ одржа “мини концерт” во Паралија

Српскиот шеф на дипломатијата, Ивица Дачиќ, во грчкото одморалиште Паралија одржал мини концерт, пишуваат српските медиуми.

Дачиќ испеал 10 песни пред 300 српски наставници и ученици од Јагодина, кои во Паралија се дојдени за да разменат искуства со своите грчки колеги.

« Older Entries