Оџата од Слупчане ја загуби мака си а двете деца му се позитивни …ОВА НЕ Е ИГРА, ТРЕБА ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ НИЕ И НАШИТЕ НАЈБЛИСКИ…

Оџата од Слупчане ја загуби мака си а двете деца му се позитивни
…ОВА НЕ Е ИГРА, ТРЕБА ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ НИЕ И НАШИТЕ НАЈБЛИСКИ…