Асад дојде на работа после нападот како ништо да не се случило

Сириското претседателство објави видео на кое се гледа како сирискиот претседател Башар ал Асад доаѓа на работа неколку часа по воздушните напади во Сирија, како да не се случува ништо.

Advertisements