ОД ОПШТИНА СВЕТИ НИКОЛЕ ОЧЕКУВААТ АВТОПАТОТ МИЛАДИНОВЦИ – ШТИП ДА ЈА РАЗДВИЖИ ЛОКАЛНАТА ЕКОНОМИЈА

Advertisements