…НЕ ВЕЛАМ ДЕКА СТЕ ГЛУПАВ, ВЕЛАМ ДЕКА НЕ РАЗБИРАТЕ… :D

Од недела Сашо Орданоски започнува со нова емисија на 1ТВ, ова е најавата

Во недела, 22 април, во 21 часот, стартува нова емисија на 1ТВ, „Печат на неделата“ со Сашо Орданоски.