Сафет Бишевац: Против Никола Груевски се борев, и ќе се борам, до последно!

Сафет Бишевац: Против Никола Груевски се борев, и ќе се борам, до последно!
Знае ли Сафет Бишевац дека е кандидат на партија во која Никола Груевски е сеуште почесен претседател?