Skip to content
Advertisements

Tag: Саботажа

Саботажа сезона 3 бр. 74

„Утната“ Саботажа , емитувана на 30 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 73

„Непристојна“ Саботажа , емитувана на 26 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 71

„Утринска“ Саботажа , емитувана на 19 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 70

„Неврзана“ Саботажа , емитувана на 16 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 69

Саботажа „Припрема“ , емитувана на 12 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 68

„Сервилна“ Саботажа, емитувана на 09 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 67

„Школска“ Саботажа, емитувана на 05 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 64

„Компас” Саботажа, емитувана на 26 мај 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 63

„Билет” Саботажа, емитувана на 22 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 62

„Провокација” Саботажа, емитувана на 19 мај 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски

Саботажа сезона 3 бр. 61

„Стригер” Саботажа, емитувана на 15 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

(Летната) Саботажа сезона 3 бр. 60

„Летната” Саботажа, емитувана на 12 мај 2017 година (поеток) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 59

„Коска” Саботажа, емитувана на 08 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.

Саботажа сезона 3 бр. 58

„(Не)свесна” Саботажа, емитувана на 05 мај 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. автор: Среќко Поповски монтажа: Коста А.