Tag Archives: Очи Во Очи

МИСЛЕВ СИЛАТА ВАША Е ВО АРГУМЕНТИТЕ.. НО БИЛА ВО КОСАТА нешто многу свети вечерва.. само сваровски кристали ви фалат уште..

Advertisements
« Older Entries