Орбан ја загуби Будимпешта на локалните избори во Унгарија

Advertisements

Орбан го пречека Чак Норис

Американскиот актер Чак Норис, кој е во посета на Будимпешта, за да ја промовира баптистичката хуманитарна служба, се сретна со унгарскиот премиер Виктор Орбан.

Норис ја искористи посетата да присуствува на тренинг на специјалната единица ТЕК формирана во 2010 година.