Ангеловска …МИНИСТЕРОТ ЧУЛЕВ ДОСТАВИ ПРЕДЛОГ ЗА КРАТЕЊЕ ОД 1,4 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА МВР (88 МИЛИОНИ ДЕНАРИ)…

Ангеловска: Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ” од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда”.

КОЈА Е НИНА АНГЕЛОВСКА, ПРЕДЛОГ ЗА МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ

КОЈА Е Nina Angelovska, ПРЕДЛОГ ЗА МИНИСТЕР ЗА ФИНАНСИИ – ко-основач и директорка на компанијата „Групер“, доктор на науки по менаџмент, во 2010 г. дипломирала на Економскиот факултет при УКИМ во Скопје како студент на генерација. Таа лани влезе на листата на „Форбс“ меѓу триесетте најуспешни во Европа во продажба, а се помлади од 30 години