Никола Тодоров за зградата на ВМРО – ДПМНЕ …ТАА ЗГРАДА ТРЕБА ДА СЕ ПРОДАДЕ, НЕКАКО НИ ДОНЕСЕ МАЛЕР…

Advertisements