Skip to content
Advertisements

Tag: Несреќа

Видео од падот на авионот во Малта

На социјалните мрежи се појави снимка од падот на авионот на Малта, во кој загинаа пет лица, француски државјани. Се уште не се знае причината за падот на авионот, а […]