Tag Archives: Мијалков

Меѓу доверителите на „Фени“ има и фирми поврзани со Мијалков и Чавков

Advertisements

(ВИДЕО) Саше Политико до Мијалков: Началниче, стигнавте ли до милијарда евра?!

Ви го пренесуваме видеото на Саше Политико од денешното појавување на екс-директорот на УБК, Сашо Мијалков во СЈО каде даваше исказ за случајот „Тортура“.

 Политико му упатува прашања на Мијалков на излегување, а Мијалков не одговара ниту на неговите прашања, ниту на прашањата на останатите новинари.

sashe politiko vs sasho mijalkov: kolku ukradovte do sega, stignavte li do milijarda evra?!