Мицотакис …ИМАМЕ ЕДНА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА КОЈА ИМА МАКЕДОНЦИ ПРИЗНАЕНИ ВО ДОГОВОРОТ КОИ ГОВОРАТ МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК…