Менил Велиоски промовираше нова песна

Младиот Менил Велиоски кој учествуваше во талент шоуто “Неки нови клинци” на Гранд продукција, промовираше нова песна. Ова петта песна на Менил кој е родум од струшкото село Лабуништа, а со семејството живее во Словенија. Автор на текстот е познатата Марина Туцаковиќ, а композитор и аранжер е Александар Кобац.

Промоција | Менил Велиоски – Ja sam je samo voleo

Менил Велиоски ја промовираше новата песна и спот – “Ja sam je samo voleo”. Музиката и текстот се на Марта Савиќ, додека аранжманот е на Бане Васиќ. УЖИВАЈТЕ!

Menil Velioski – Ja sam je samo voleo (Official 4K Video 2017)