Tag Archives: Макфакс

Апсење и претрес на ексдиректорот на СОЗР, Васе Доневски

Advertisements

Апасиев: Само со мртов претседател законот може да влезе во сила

Advertisements

Груевски: СЈО е забегано

Advertisements

Незадоволни членови на ВМРО-ДПМНЕ најавуваат прва фракција во партијата

Advertisements

Чомовски: Копилињата во партиите се многу поопасни

Advertisements

Тимоние: Не беше пожелно да му се стави европска етикета на Законот за јазици

Advertisements

Алија Камберовски од ПЕИ за „Макфакс“ вели дека трошоците од повеќе од 1400 евра месечно за пат до Собранието воопшто не биле високи.

Advertisements
« Older Entries