ВОЗНЕМИРЕНОСТ ВО ЛИПКОВСКИТЕ СЕЛА ЗА 3 ДЕНА, 24 ПОЗИТИВНИ СЛУЧАИ И 3 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19