Кристијан Јованов (Радовиш) – Cija si, Produzi dalje – (live) – Zvezde Granda 1 krug 17/18 – 03.02.18. EM 18

Кристијан Јованов со одличен настап во „Ѕвездите на Гранд“

Кристијан Јованов се претстави со „Волим те“ од Лео Мартин и „Писачу јој писма дуга“ од Здравко Чолиќ, при што ги доби сите гласови од жирито, а како изгледаше сето тоа погледнете во продолжение.

Kristijan Jovanov – Volim te, Pisacu joj pisma duga – (live) – ZG 1 krug 16/17 – 08.10.16. EM 3

Kristijan Jovanov nastap