Костадин Петрушев (Скопје) – Onaj ko te ljubi sretan je | Zvezde Granda, 03.06.2017

Видеото почнува на 08:38

Костадин Петрушев со импресивен настап, пееше лежејќи

Впечатлив настап имаше Костадин Петрушев, кој пееше лежејќи, а жирито го спореди со рускиот пејач Дима Билан, чиј победнички евровизиски настап во 2008 година имаше слична кореографија. Петрушев се претстави со „Десет лаџа“ од Дино Мерлин и големиот хит на Тоше, „Срце није камен“, а благодарение на шесте гласа од жирито, продолжува во вториот круг од натпреварот.

Kostadin Petrusev – Deset mladja, Srce nije kamen – (live) – ZG 1 krug 16/17 – 08.10.16. EM 3