Гледајќи во мобилниот падна во шахта

Што може да се случи ако на улица гледате во мобилниот покажува примерот на жена од Њу Џерси која паднала во шахта. На социјалните мрежи се појави видео снимка од нејзиниот пад во отворена шахта длабока неколку метри. Жената гледајќи во својот мобилен телефон не забележува дека вратата на шахтата е отворена и паѓа. Нема информација за повредите кои ги добила од падот.

Woman Falls Into Cellar – Distracted By Her Cellphone