Кривична за 12 лица од Кавадарци за фалсификување на пари

Полицијата поднесе кривични пријави на 12 лица во Кавадарци за фалсификување на 34 900 долари во експозитура на банка, со што се стекнале со противправна имотна корист.

Advertisements