…ВО 2014 РУСКОВСКА НЕ ИМ СМЕТАШЕ НА ДПМНЕ, ДУРИ СЕ ФАЛЕА СО НЕЈЗИНИ ЗАТВОРЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО НИВНИОТ ОТЧЕТ…

НАЈГОЛЕМА ДЕМОКРАТИЈА ИМАВМЕ СО ВМРО!

„Најголемата демократија беше додека ВМРО беше на власт, бидејќи бевме многу слободни, креативни..“ изјави случаен минувач за ЦИВИЛ Медиа, на прашањето дали постои демокртија во Македонија, по повод Меѓународниот ден на демократијата.

Интервју со хирургот кој ја изврши првата операција за промена на полот во Македонија

Во студиото на Телевизија 24 гостин беше професор др. Мирослав Ѓорѓевиќ кој ја изврши првата операција за промена на полот во Македонија во болницата „Аџибадем систина“.

Тој објаснува дека во јавноста се употребува терминот промена на полот, но всушност станува збор за промена на гениталиите, од еден пол кон полот кон којшто се тежнее.