водителот Иван Ивановиќ…СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА НЕ И ДАДЕ НИТУ ЕДЕН ПОЕН НА СРБИЈА НА ЕВРОВИЗИЈА, ТОА ПОКАЖУВА ДЕКА СМЕ ВО МНОГУ ЛОШИ ОДНОСИ СО АЛБАНЦИТЕ…

Advertisements