Трамп ги теши Гренлаѓаните – нема да градам кула со моето име

Џиновска санта мраз се приближува до Гренланд. Село со 170 жители – под опасност, да бидат поплавени

Неверојатна глетка. Џиновска санта мраз се приближува до Гренланд. Село со 170 жители – под опасност, да бидат поплавени.