Стојанчо Бучков повторно импресионираше со својот настап во X-Фактор Бугарија, сите останаа без зборови

Младиот гевгеличанец Стојанчо Бучков настапи последен во втората фаза во Бугарскиот X-Фактор (“предизвикот на шесте стола”) и успеа да се избори за место на еден од 6-те стола. Тој ја испеа “Unchained Melody” од Righteous Brothers и се пласираше во последната фаза пред големите концерти. Негов ментор ќе биде Криско.

Уште еден Македонец растури на X- Фактор Бугарија | Стојанчо Бучков од Гевгелија

Стојанчо Бучков е студент од Гевгелија има 22 години и е еден од двајцата Македонци кои учествуваат во аудициите на бугарскиот X Фактор. Тој го воодушеви жирито со прекрасната изведба на “Clown” од Emeli Sande. УЖИВАЈТЕ!!