Ефтов …СДСМ ВООПШТО НЕ Е СРЕЌЕН ШТО МОРА ДА КОАЛИЦИРА СО ДУИ, ЌЕ НАПРАВИ СЕ ЗА ДУИ ДА ИСЧЕЗНЕ ОД ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА…

ВНУКАТА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ НЕ СЕ ЧУСТВУВА НИ КАКО БУГАРКА НИ КАКО МАКЕДОНКА…

Ја прашуваат внуката на Гоце Делчев дали се чувствува како Македонка или Бугарка…
Дали во одговорот се крие решението за македонско-бугарскиот спор за Гоце Делчев