…ВО 2014 РУСКОВСКА НЕ ИМ СМЕТАШЕ НА ДПМНЕ, ДУРИ СЕ ФАЛЕА СО НЕЈЗИНИ ЗАТВОРЕНИ ПРЕДМЕТИ ВО НИВНИОТ ОТЧЕТ…

Advertisements